Mikrobiologické skúšky u výrobkov potravinárskej a poľnohospodárskej výroby
Celkový počet mikroorganizmov kultivovaných pri 30°C
Celkový počet mikroorganizmov v mlieku kultivovaných pri 21°C
Počet psychrofilných mikroorganizmov
Počet termofilných mikroorganizmov
Počet jednotiek tvoriacich kolóniu psychrotrofných mikroorganizmov
Počet koliformných baktérií
Počet baktérií čelade Enterobacteriaceae v
Dôkaz baktérií čelade Enterobacteriaceae
Počet Escherichia coli
Počet ß –glukuronidázopozitívnych Escherichia coli
Počet mikroorganizmov rodu Proteus
Počet Pseudomonas aeruginosa
Počet kvasiniek
Počet plesní
Počet osmofilných kvasiniek
Počet potenciálne toxinogénnych plesni
Potenciálne toxinogénne plesne Dôkaz Aspergillus flavus
Počet baktérií Clostridium perfringens
Počet mezofilných anaeróbnych sporulujúcich mikroorganizmov
Počet enterokokov
Počet ß -hemolytických kokov
Počet lipolytických mikroorganizmov
Počet koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy)
Počet baktérií Bacillus cereus
Počet baktérií rodu Lactobacillus
Počet baktérií rodu Leuconostoc
Dôkaz baktérií rodu Salmonella
Dôkaz baktérií Listeria monocytogenes
Počet baktérií Listeria monocytogenes
Dôkaz baktérií rodu Campylobacter
Dôkaz, príp. vylúčenie prítomnosti patogénnych a podmienene patogénnych
enterobacteriaceí, určovanie druhovej príslušnosti enterobacteriaceí a ostatných
Gram-negatívnych tyčiniek
Určovanie a rozlišovanie stafylokokov, enterokokov a ostatných streptokokov
Rozlišovanie a identifikácia druhov aeróbnych sporulujúcich mikroorganizmov
Izolácia, dôkaz a určovanie druhovej príslušnosti anaeróbnych sporulujúcich
mikroorganizmov
Aktivita vody aw
Termostatová skúška
ANALPO s.r.o. Borovianska 43 960 01 Zvolen |
|||||||||||||
Kotakt: Telefón: Mobil: |
Ing.Szentesiová H. +421 45 5321950 +421 918 378424 |
||||||||||||
E-mail: | analpo@analpo.sk | ||||||||||||